Product Documents

Aproximaciones de contexto al castillo palacio de Alaquàs

Sangre, tinta y piedra

Luis Arciniega García, coord.

ISBN: 978-84-9133-224-4

Matèria: art, història

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 252

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El castell-palau d’Alaquàs és una de les obres més destacades de l’arquitectura renaixentista valenciana. En el centenari de la seua declaració com a Bé d’Interès Cultural (1918), aquest llibre recull una sèrie d’estudis sobre alguns dels aspectes històrics, culturals, arquitectònics i artístics que emmarquen i estableixen la singularitat d’aquest immoble. El volum aborda els trets que van caracteritzar la noblesa valenciana durant l’Edat Moderna, el bandolerisme que es va exercir en els seus senyorius, l’ambient cultural al qual van tenir accés i en el qual ocasionalment va contribuir, amb especial atenció a l’humanisme i l’erasmisme, així com les cases senyorials que els van servir de llar, seus d’administració i símbols de poder.

Citació

AA.VV. (2019). Aproximaciones de contexto al castillo palacio de Alaquàs. Sangre, tinta y piedra. Universitat de València.

AA.VV. Aproximaciones de contexto al castillo palacio de Alaquàs. Sangre, tinta y piedra. Universitat de València, 2019.

AA.VV. Aproximaciones de contexto al castillo palacio de Alaquàs. Sangre, tinta y piedra. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-224-4.

AA.VV. Aproximaciones de contexto al castillo palacio de Alaquàs. Sangre, tinta y piedra. Valencia: Universitat de València; 2019. 252 p.

Copiar al portapapeles