Aproximación a las propuestas de desarrollo desde perspectivas holísticas

Análisis realizado mediante Groundd Theory a partir de las alternativas de organizaciones indias de carácter ecológico y social

Vicente Palop Esteban

Col·lecció: La Nau Solidària

ISBN: 978-84-370-9278-2

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 82 pp.

9,00 €

Sinopsi

Detalles

Guardonat amb el Premi Manuel Castillo 2012 d'estudis sobre desenvolupament humà i la pau que atorga el Patronat Sud-Nord de la Universitat de València en la modalitat d'obra de recerca inèdita, aquest treball analitza i classifica els conceptes que generen desenvolupament a partir d'un apropament amb la metodologia qualitativa coneguda com la Teoria Fonamentada (Glaser i Strauss, 1967). La també anomenada 'Grounded Theory' va permetre sobrevolar i classificar aquests aspectes a partir de testimonis d'organitzacions socials índies, que treballen des de conceptes holístics. Variables com el medi ambient, el capital social, la participació, entre unes altres, poden ser tan precursores de desenvolupament (o fins i tot més) que el producte intern brut: sobretot si tenim en compte a les persones.

Citació

Palop Esteban, V. [Vicente] (2014). Aproximación a las propuestas de desarrollo desde perspectivas holísticas. Análisis realizado mediante Groundd Theory a partir de las alternativas de organizaciones indias de carácter ecológico y social. Universitat de València.

Palop Esteban, Vicente. Aproximación a las propuestas de desarrollo desde perspectivas holísticas. Análisis realizado mediante Groundd Theory a partir de las alternativas de organizaciones indias de carácter ecológico y social. Universitat de València, 2014.

PALOP ESTEBAN, Vicente. Aproximación a las propuestas de desarrollo desde perspectivas holísticas. Análisis realizado mediante Groundd Theory a partir de las alternativas de organizaciones indias de carácter ecológico y social. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9278-2.

Palop Esteban, Vicente. Aproximación a las propuestas de desarrollo desde perspectivas holísticas. Análisis realizado mediante Groundd Theory a partir de las alternativas de organizaciones indias de carácter ecológico y social. Valencia: Universitat de València; 2014. 82 p.

Copiar al portapapeles