Anotacions al marge

Els aforismes de Joan Fuster

Carme Gregori Soldevila

Col·lecció: Càtedra Joan Fuster, 11

ISBN: 978-84-370-7846-5

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Càtedra Joan Fuster

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 212 pp.

12,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Joan Fuster confessava una fascinació constant per l'escriptura aforística, una part de la seua obra que sempre va considerar un espai de llibertat i de plaer. «Anotacions al marge» proposa un recorregut a través de l'univers estilístic i intel·lectual dels aforismes de l'escriptor, organitzat al voltant de tres grans focus d'interès: la definició i les formes d'ús, amb una atenció preferent a les aplicacions fetes pel mateix Fuster; la varietat d'opcions en què es resol i es determina textualment la relació entre escriptura i lectures, amb l'objectiu d'aprofundir en el coneixement de les fonts i claus d'interpretació dels aforismes, i la fixació d'una sèrie d'itineraris de lectura a l'interior de l'obra fusteriana, una xarxa de connexions entre textos que pot funcionar com a estímul afegit per a lliurar-se al complement de meditació que Fuster sol·licita dels lectors.

Citació

Gregori Soldevila, C. [Carme] (2011). Anotacions al marge. Els aforismes de Joan Fuster. Universitat de València.

Gregori Soldevila, Carme. Anotacions al marge. Els aforismes de Joan Fuster. Universitat de València, 2011.

GREGORI SOLDEVILA, Carme. Anotacions al marge. Els aforismes de Joan Fuster. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-7846-5.

Gregori Soldevila, Carme. Anotacions al marge. Els aforismes de Joan Fuster. Valencia: Universitat de València; 2011. 212 p.

Copiar al portapapeles