Product Documents

Andreu Alfaro

En torno a la escultura. Escritos y entrevistas

José Martín Martínez, Evangelina Rodríguez Cuadros, eds.

Col·lecció: Paranimf

ISBN: 978-84-370-9714-5

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 320 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L'escultor, dibuixant i dissenyador valencià Andreu Alfaro Hernández (1929-2012) va iniciar la seua activitat artística a la fi dels anys cinquanta amb una escultura abstracta d'herència constructivista. En la segona meitat dels anys setanta, comença a ser conegut entre un públic més ampli per unes escultures geomètriques de sorprenents efectes òptics i cinètics. Però l'èxit no deté la seua evolució, i en la dècada dels vuitanta dóna un gir radical a la seua obra, per a replantejar-se els problemes tradicionals de l'escultura com la pedra, el volum o la figuració, inspirant-se en grans motius culturals. Alfaro no és només un dels grans escultors espanyols de la segona meitat del segle XX, és també un referent intel·lectual de la cultura valenciana, com el lector podrà comprovar en aquesta primera selecció dels seus escrits i entrevistes

Citació

Martín Martínez, J. [José] & Rodríguez Cuadros, E. [Evangelina] (2015). Andreu Alfaro. En torno a la escultura. Escritos y entrevistas. Universitat de València.

Martín Martínez, José y Rodríguez Cuadros, Evangelina. Andreu Alfaro. En torno a la escultura. Escritos y entrevistas. Universitat de València, 2015.

MARTÍN MARTÍNEZ, José y RODRÍGUEZ CUADROS, Evangelina. Andreu Alfaro. En torno a la escultura. Escritos y entrevistas. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9714-5.

Martín Martínez, José y Rodríguez Cuadros, Evangelina. Andreu Alfaro. En torno a la escultura. Escritos y entrevistas. Valencia: Universitat de València; 2015. 320 p.

Copiar al portapapeles