Product Documents

Análisis de los planes territoriales sectoriales en España

Diagnóstico y tipificación por Comunidades Autónomas

Enrique Peiró Sánchez-Manjavacas

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 20

ISBN: 978-84-9134-077-5

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm

Pàgines: 160 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Les circumstàncies actuals de la planificació territorial i urbanística a Espanya fan necessari el plantejament de nous models de desenvolupament que donen solució als reptes i realitats territorials més complexes. L'obra analitza en primer lloc, la situació actual per tal de caracteritzar la planificació sectorial, valorant qüestions concretes, com els instruments per a dur a terme la planificació o les relacions jeràrquiques entre ells. Una vegada completat l'anàlisi, es dóna pas al diagnòstic i tipificació amb una metodologia d'anàlisi multicriteri capaç de valorar qüestions molt diverses. El treball es tanca amb la definició de la planificació sectorial i les tendències actuals d'aplicació, a partir de les quals es presenten unes primeres propostes de millora de l'aplicació de la planificació sectorial, que permeten la millora en l'ordenació del territori.

Citació

Peces-Barba, G. [Gregorio] (2017). Análisis de los planes territoriales sectoriales en España. Diagnóstico y tipificación por Comunidades Autónomas. Universitat de València.

Peces-Barba, Gregorio. Análisis de los planes territoriales sectoriales en España. Diagnóstico y tipificación por Comunidades Autónomas. Universitat de València, 2017.

PECES-BARBA, Gregorio. Análisis de los planes territoriales sectoriales en España. Diagnóstico y tipificación por Comunidades Autónomas. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-077-5.

Peces-Barba, Gregorio. Análisis de los planes territoriales sectoriales en España. Diagnóstico y tipificación por Comunidades Autónomas. Valencia: Universitat de València; 2017. 160 p.

Copiar al portapapeles