Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits.

Anacleto Ferrer, Artur Heras, eds.

Traducció: Eva Dénia, Anacleto Ferrer, Trads.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-9133-102-5

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 224

16,50 €

Sinopsi

Detalles

Per a Andreu Alfaro van ser essencials els ensenyaments de Joan Fuster. Les aportacions d’aquest sobre la identitat del poble valencià van guiar la producció artística, el compromís i l’activisme cultural d’Alfaro. La relació entre Joan Fuster i Andreu Alfaro comença el 1958 i es manté al llarg de les seues vides, convertida en una admiració intel·lectual mútua. Aquest projecte revisa la figura de Fuster a través de la figura d’Alfaro, i viceversa. Per a aquesta comesa ha sigut indispensable establir moltes sinergies, amb una implicació especial tant de la Col·lecció Alfaro com del Museu Joan Fuster. Aquest volum especial compleix un doble objectiu: en primer lloc, acompanyar la mostra exhibida a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau, una sala dedicada a l’estudi dels múltiples aspectes de la col·lecció que la família va donar el 1999 a la Universitat de València; en segon, acréixer el conjunt editorial de qualitat sobre tots dos intel·lectuals.

Citació

Ferrer Mas, A. [Anacleto] & Frasquet Bellver, L. [Lydia] & Heras Sanz, A. [Artur] (2017). Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits. Universitat de València.

Ferrer Mas, Anacleto y Frasquet Bellver, Lydia y Heras Sanz, Artur. Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits. Universitat de València, 2017.

FERRER MAS, Anacleto y FRASQUET BELLVER, Lydia y HERAS SANZ, Artur. Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-102-5.

Ferrer Mas, Anacleto y Frasquet Bellver, Lydia y Heras Sanz, Artur. Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits. Valencia: Universitat de València; 2017. 224 p.

Copiar al portapapeles