Al voltant del patrimoni

Xarxes, conservació i educació social

Lydia Frasquet Bellver, coord.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-9268-3

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 108 pp.

10,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra recopila el contingut de l'edició dels cursos promoguts pel Patronat Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València en el curs 2013. Els cursos giren al voltant de diversos aspectes del patrimoni, i el material docent reunit funciona de manera conjunta, per tal com tracta de diversos factors amb un punt en comú: el patrimoni i la nostra preocupació per conservar-lo, gestionar-lo i difundre'l de la millor manera possible. En primer lloc, es considera el patrimoni i la gestió cultural com a noves professions per a les xarxes socials. Tot seguit, se'ns mostra com les entrevistes a artistes i els recursos en línia tenen una funció indispensable en la conservació de patrimoni, i finalment, estudia com abordar l'art des del camp de l'educació social per aconseguir un gir socioeducatiu en els museus i els seus tallers didàctics.

Citació

Frasquet Bellver, L. [Lydia] (2014). Al voltant del patrimoni. Xarxes, conservació i educació social. Universitat de València.

Frasquet Bellver, Lydia. Al voltant del patrimoni. Xarxes, conservació i educació social. Universitat de València, 2014.

FRASQUET BELLVER, Lydia. Al voltant del patrimoni. Xarxes, conservació i educació social. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9268-3.

Frasquet Bellver, Lydia. Al voltant del patrimoni. Xarxes, conservació i educació social. Valencia: Universitat de València; 2014. 108 p.

Copiar al portapapeles