Product Documents

Adhesión en Odontología: fundamento y procedimientos

María Fernanda Solá Ruiz, ed.

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 75

ISBN: 978-84-9134-292-2

Matèria: medicina

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,7 cm

Pàgines: 74

12,00 €

Sinopsi

Detalles

L'objectiu d'aquest projecte ha estat realitzar una posada al dia dels coneixements en els quals es basa l'adhesió dental i intentar aclarir i unificar aquells aspectes que més controvèrsia susciten. Per a açò s'ha realitzat una revisió bibliogràfica àmplia i s'ha recollit l'experiència clínica dels autors d'aquesta obra. En primer lloc, s'ha estudiat el fonament de l'adhesió dental per a, una vegada establerts els seus principis, protocol·litzar el procediment adhesiu en els casos de restauració dental amb resines compostes, amb materials ceràmics i amb la combinació de tots dos, els polímers reforçats amb ceràmica. A continuació, s'han analitzat els diferents ciments dentals, la seua manera d'utilització i la preparació o tractaments de l'interior de les restauracions abans de ser cimentades. Finalment, es presenta una sistematització de les fases del cimentat en forma de protocols pas a pas, perquè puguen ser d'ajuda al futur professional en la seua labor clínica.

Citació

Solá Ruiz, M. F. [María Fernanda ] (ed.) (2018). Adhesión en Odontología: fundamento y procedimientos. Universitat de València.

Solá Ruiz, María Fernanda (ed.). Adhesión en Odontología: fundamento y procedimientos. Universitat de València, 2018.

SOLÁ RUIZ, María Fernanda (ed.). Adhesión en Odontología: fundamento y procedimientos. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-292-2.

Solá Ruiz, María Fernanda (ed.). Adhesión en Odontología: fundamento y procedimientos. Valencia: Universitat de València; 2018. 74 p.

Copiar al portapapeles