Product Documents

Acerca de Santayana

Fernando Savater

José Beltrán Llavador, Daniel Moreno Moreno, eds.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 86

ISBN: 978-84-370-8867-9

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 196 pp.

17,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

«Acerca de Santayana» és el testimoniatge d'una amistat intel.lectual -la de Fernando Savater cap a Jorge/George Santayana- conreada al llarg de dècades. El volum recopila els textos que Savater ha escrit sobre Santayana, un «pensador privat» que destaca en el nostre panorama cultural per pertànyer a una raça poc freqüent en la història del pensament contemporani: la dels qui van reflexionar filosòficament per a alliberar les seues vides i no per a fer classe de filosofia. Aquest llibre resumeix la passió de tots dos per la filosofia i convida -combinant bones dosis de lucidesa i ironia- al fet que gaudim de la companyia de dos pensadors extraordinaris.

Citació

Beltrán Llavador, J. [José] & Moreno Moreno, D. [Daniel] & Savater, F. [Fernando] (2012). Acerca de Santayana. Universitat de València.

Beltrán Llavador, José y Moreno Moreno, Daniel y Savater, Fernando. Acerca de Santayana. Universitat de València, 2012.

BELTRÁN LLAVADOR, José y MORENO MORENO, Daniel y SAVATER, Fernando. Acerca de Santayana. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8867-9.

Beltrán Llavador, José y Moreno Moreno, Daniel y Savater, Fernando. Acerca de Santayana. Valencia: Universitat de València; 2012. 196 p.

Copiar al portapapeles