Product Documents

Abecedari socioecològic

Diccionari portàtil parcial i accidental

Ramon Folch Guillèn

ISBN: 978-84-9133-344-9

Matèria: ciències

Idioma: català

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 21 cm

Pàgines: 240

15,00 €

Sinopsi

Detalles

En la societat actual, complexa i en canvi permanent, necessitem definir i revisar conceptes. Especialment, els de caràcter socioambiental i sostenibilista que ens han de permetre entendre el present i imaginar el futur immediat. A través de les columnes publicades pel biòleg i socioecòleg Ramon Folch en la revista ‘Mètode’ en els darrers onze anys i d’un bon nombre dels seus articles inèdits, ens acostem a qüestions destacades de la nostra societat com les epidèmies, l’ús i abús de l’energia, la relació amb els recursos naturals i el nostre entorn, el pensament científic, la tecnologia... L’autor ens presenta aquestes idees amb un enfocament socioecològic, una perspectiva indubtablement pròpia que aporta una mirada transdisciplinària (i incisivament voltairiana). El volum està il·lustrat per l’artista valenciana Anna Sanchis. En resum, una monografia, en format de repertori enciclopèdic, que constitueix una magnífica navalla multiús que ens permet perfilar coneixements i modelar-ne de nous per afrontar els reptes del present postindustrial i per projectar un futur equitatiu i sostenible.

Citació

Folch Guillèn, R. [Ramon] (2020). Abecedari socioecològic. Diccionari portàtil parcial i accidental. Universitat de València.

Folch Guillèn, Ramon. Abecedari socioecològic. Diccionari portàtil parcial i accidental. Universitat de València, 2020.

FOLCH GUILLÈN, Ramon. Abecedari socioecològic. Diccionari portàtil parcial i accidental. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9133-344-9.

Folch Guillèn, Ramon. Abecedari socioecològic. Diccionari portàtil parcial i accidental. Valencia: Universitat de València; 2020. 240 p.

Copiar al portapapeles