Product Documents

A propósito de la crítica de arte

Teroría y práctica. Cultura y política

Romà de la Calle

Col·lecció: Creativitat & Recerca, 3

ISBN: 978-84-370-8828-0

Matèria: art

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 22 cm.

Pàgines: 208 pp.

16,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El llibre reuneix les reflexions de Román de la Calle entorn d’un gènere predilecte de la seua producció, el de la crítica d’art, a partir d’un conjunt d’assajos plurals per cronologia i estil. Anys de ponderació, redacció i docència han servit per articular una especulació sistemàtica entorn de les funcions de la crítica i els seus diferents tipus, les seues connexions amb la creativitat o les interrelacions amb altres disciplines, que palesa una qüestió de fons, la polèmica dualitat existent entre crítica filosòfica i poètica, preocupació latent en l’obra de l’autor, amb tot el “continuum” d’opcions intermèdies que la història ha anat periòdicament possibilitant i propiciant. Al final del volum s’inclou una actualitzada i àmplia bibliografia sobre la teoria de la crítica d’art, tant des d’un punt de vista històric com des d’una orientació general.

Citació

Calle, R. d. [Romà de la] (2012). A propósito de la crítica de arte. Teroría y práctica. Cultura y política. Universitat de València.

Calle, Romà de la. A propósito de la crítica de arte. Teroría y práctica. Cultura y política. Universitat de València, 2012.

CALLE, Romà de la. A propósito de la crítica de arte. Teroría y práctica. Cultura y política. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8828-0.

Calle, Romà de la. A propósito de la crítica de arte. Teroría y práctica. Cultura y política. Valencia: Universitat de València; 2012. 208 p.

Copiar al portapapeles