30 anys de Serenates

Ana María Botella Nicolás, coord.

ISBN: 978-84-9133-090-5

Matèria: art

Submatèries: música

Idioma: català

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 104

12,00 €

Sinopsi

Detalles

30 anys de Serenates és un llibre que recull la trajectòria, fins a l'edició del 2016, del festival de música més important que ha tingut i que té la ciutat de València. És la primera vegada que es fa un balanç a nivell global d'aquest fenomen musical, que s'analitzen els programes i s'aporten dades concretes sobre la programació i sobre el que s'ha pogut escoltar, tot això sota el prisma de la reflexió objectiva i científica. El llibre s'estructura en cinc capítols, més pròleg, introducció i epíleg, que n’actuen com a eixos temàtics. Aquests són: Breu història de Serenates: una aproximació a tres dècades d'activitat musical, Estudi i anàlisi quantitativa del Festival de Serenates: concerts, compositors, repertori i intèrprets, El festival Serenates i el patrimoni musical valencià, La consagració de les Serenates i La imatge en el Festival de Serenates.

Citació

Botella Nicolás, A. M. [Ana Mª] & Fernández Maximiano, R. [Rafael] & Galbis López, V. [Vicente] & Isusi Fagoaga, R. [Rosa] & Marín Liébana, P. [Pablo] & Martínez Gallego, S. [Sylvia] (2017). 30 anys de Serenates. Universitat de València.

Botella Nicolás, Ana Mª y Fernández Maximiano, Rafael y Galbis López, Vicente y Isusi Fagoaga, Rosa y Marín Liébana, Pablo y Martínez Gallego, Sylvia. 30 anys de Serenates. Universitat de València, 2017.

BOTELLA NICOLÁS, Ana Mª y FERNÁNDEZ MAXIMIANO, Rafael y GALBIS LÓPEZ, Vicente y ISUSI FAGOAGA, Rosa y MARÍN LIÉBANA, Pablo y MARTÍNEZ GALLEGO, Sylvia. 30 anys de Serenates. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-090-5.

Botella Nicolás, Ana Mª y Fernández Maximiano, Rafael y Galbis López, Vicente y Isusi Fagoaga, Rosa y Marín Liébana, Pablo y Martínez Gallego, Sylvia. 30 anys de Serenates. Valencia: Universitat de València; 2017. 104 p.

Copiar al portapapeles