Y para muestra.

Políticas educativas de inmigración y modelos de escuela que practican la interculturalidad

Mª Jesús Martínez Usarralde, ed.

ISBN: 978-84-370-7854-0

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 20 cm

Pàgines: 224 pp.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

Sens dubte, les últimes dues o tres dècades passaran a la història com unes de les més destacades pels canvis econòmics, socials, polítics i culturals que s'han esdevingut. En l'àmbit de l'educació podem destacar dos grans canvis: la descentralització del sistema educatiu i el paper transformador de l'escola que ha suposat la inclusió d'alumnat de famílies estrangeres. Aquest llibre pretén donar a conèixer les dinàmiques pròpies d'algunes comunitats autònomes respecte a la diversitat cultural i la immigració a l'escola. L'estudi pretén apropar al lector a la complexa diversitat d'actuacions que es donen segons el territori i observar d'aquesta manera, fins a quin punt existeixen factors comuns en matèria d'educació intercultural i atenció a l'alumnat de família d'origen estranger.

Citació

Martínez Usarralde, M. J. [M. Jesús] (2010). Y para muestra. Políticas educativas de inmigración y modelos de escuela que practican la interculturalidad. Universitat de València.

Martínez Usarralde, M. Jesús. Y para muestra. Políticas educativas de inmigración y modelos de escuela que practican la interculturalidad. Universitat de València, 2010.

MARTÍNEZ USARRALDE, M. Jesús. Y para muestra. Políticas educativas de inmigración y modelos de escuela que practican la interculturalidad. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7854-0.

Martínez Usarralde, M. Jesús. Y para muestra. Políticas educativas de inmigración y modelos de escuela que practican la interculturalidad. Valencia: Universitat de València; 2010. 224 p.

Copiar al portapapeles