Product Documents

Viñetas de posguerra

Los cómics como fuente para el estudio de la historia

Óscar Gual Boronat

Col·lecció: Història i Memòria del Franquisme, 36

ISBN: 978-84-370-9126-6

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 176 pp.

17,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En les últimes dècades el còmic ha demostrat amb escreix que ja no ha de ser entès únicament com una lectura per a xiquets, i així es demostra en l'actualitat. No obstant això la història d'aquest mitjà d'expressió és tan extensa i tan rica que ha de ser reivindicada i divulgada per a fer-la accessible a investigadors i curiosos. Amb aquest punt de partida el present assaig cerca un doble objectiu: servir com a introducció al món de la historieta per a qualsevol tipus de lector, i, al mateix temps, indagar en les seues possibilitats com a font històrica. Per això es duu a terme una atenta anàlisi d'alguns dels còmics més populars editats durant el franquisme, tractant així de rastrejar les petjades que la societat d'aquell temps poguera haver deixat en ells i la seua possible utilitat.

Citació

Gual Boronat, . [Óscar] (2013). Viñetas de posguerra. Los cómics como fuente para el estudio de la historia. Universitat de València.

Gual Boronat, Óscar. Viñetas de posguerra. Los cómics como fuente para el estudio de la historia. Universitat de València, 2013.

GUAL BORONAT, Óscar. Viñetas de posguerra. Los cómics como fuente para el estudio de la historia. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9126-6.

Gual Boronat, Óscar. Viñetas de posguerra. Los cómics como fuente para el estudio de la historia. Valencia: Universitat de València; 2013. 176 p.

Copiar al portapapeles