Product Documents

Veure dins els versos

La poesia de Joan Fuster

Salvador Ortells Miralles

Col·lecció: Càtedra Joan Fuster, 24

ISBN: 978-84-9134-284-7

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Càtedra Joan Fuster

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 12,5 x 21 cm

Pàgines: 400

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Un estudi complet i exhaustiu de la producció poètica publicada de Joan Fuster. Llibre a llibre i poema a poema, recorre des dels inicis en la premsa valenciana fins als poemaris més representatius de la seua època de maduresa creativa. A més de recuperar poemes dispersos en diverses publicacions al llarg dels anys cinquanta i seixanta, transcriu i comenta, per primera vegada, els poemes en castellà publicats en la revista Verbo, que Joan Fuster fundà i dirigí junt amb José Albi en la dècada dels quaranta. “Veure dins els versos”, que naix a partir de la tesi doctoral de l'autor sobre la poesia de Joan Fuster, constitueix una aportació decisiva per a conèixer l'obra poètica d'un dels intel·lectuals de la cultura catalana més importants del segle XX.

Citació

Ortells Miralles, S. [Salvador] (2018). Veure dins els versos. La poesia de Joan Fuster. Universitat de València.

Ortells Miralles, Salvador. Veure dins els versos. La poesia de Joan Fuster. Universitat de València, 2018.

ORTELLS MIRALLES, Salvador. Veure dins els versos. La poesia de Joan Fuster. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-284-7.

Ortells Miralles, Salvador. Veure dins els versos. La poesia de Joan Fuster. Valencia: Universitat de València; 2018. 400 p.

Copiar al portapapeles