Universidades a la venta

La comercialización de la educación superior

Derek Bok

Traducció: Vicent Climent

ISBN: 978-84-370-7844-1

Matèria: història

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 244 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

Es pot vendre tot a la universitat si el preu és bo? En aquesta obra, un dels responsables acadèmics més importants d'Estats Units ens adverteix que la resposta sol ser afirmativa. Amb aquesta primera anàlisi exhaustiva de la creixent comercialització en les institucions acadèmiques americanes, Derek Bok investiga els casos universitaris en què es busquen beneficis econòmics no només del món de l'esport sinó també, i cada vegada més, de l'educació i de la investigació. L'autor demostra com aquest tipus d'iniciatives estan posant en perill els principals valors acadèmics i aporta idees sobre el que haurien de fer les universitats per limitar el dany.

Citació

Bok, D. [Derek] & Climent, V. [Vicent] (2010). Universidades a la venta. La comercialización de la educación superior. Universitat de València.

Bok, Derek y Climent, Vicent. Universidades a la venta. La comercialización de la educación superior. Universitat de València, 2010.

BOK, Derek y CLIMENT, Vicent. Universidades a la venta. La comercialización de la educación superior. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7844-1.

Bok, Derek y Climent, Vicent. Universidades a la venta. La comercialización de la educación superior. Valencia: Universitat de València; 2010. 244 p.

Copiar al portapapeles