Product Documents

Una revolución en miniatura

Nanotecnología al servicio de la humanidad

Amador Menéndez Velázquez

Col·lecció: Sin Fronteras, 17

ISBN: 978-84-370-7840-3

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 176 pp.

19,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La història de la tecnologia és el reflex viu de les necessitats i les inquietuds humanes, a l'empara dels límits fixats per les lleis físiques. En les albors d'aquest nou mil·lenni, estem assistint a l'impuls de la més revolucionària de les tecnologies, la que basa el seu potencial en la manipulació de la matèria a escala atòmica i molecular. Els reptes científics són tan immensos com les oportunitats tecnològiques. Des de la nanoescala ens arriben solucions a alguns dels problemes més grans de la humanitat, com els relatius a la salut humana i el desenvolupament sostenible del planeta. «Una revolució en miniatura», XV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, examina el paper determinant de la nanotecnologia a l'hora d'afrontar alguns dels més grans problemes de la humanitat, així com fascinants reptes i desafiaments tecnològics.

Citació

Menéndez Velázquez, A. [Amador] (2010). Una revolución en miniatura. Nanotecnología al servicio de la humanidad. Universitat de València.

Menéndez Velázquez, Amador. Una revolución en miniatura. Nanotecnología al servicio de la humanidad. Universitat de València, 2010.

MENÉNDEZ VELÁZQUEZ, Amador. Una revolución en miniatura. Nanotecnología al servicio de la humanidad. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7840-3.

Menéndez Velázquez, Amador. Una revolución en miniatura. Nanotecnología al servicio de la humanidad. Valencia: Universitat de València; 2010. 176 p.

Copiar al portapapeles