Una revolució en miniatura

Nonotecnologia al servei de la humanitat

Amador Menéndez Velázquez

Col·lecció: Sense Fronteres, 30

ISBN: 978-84-9824-662-9

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència, Edicions Bromera

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 184 pp.

20,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En les albors del nou mil·lenni, estem assistint a l'impuls de la més revolucionària de les tecnologies, la nanotecnologia, que basa el seu potencial en la manipulació de la matèria a escala atòmica i molecular. Els reptes científics són tan immensos com les oportunitats tecnològiques. Des de la nanoescala ens arriben solucions a alguns dels problemes més grans de la humanitat, com els relatius a la salut humana i el desenvolupament sostenible del planeta. Les noves tecnologies de la informació i la comunicació també s'han vist beneficiades i són, potser, l'exemple més evident d'aquesta cursa cap a les coses més menudes. En un viatge apassionant pel nanocosmos, Una revolució en miniatura XV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, examina el paper determinant de la nanotecnologia en el progrés cientificotecnològic i la seua convergència amb altres disciplines emergents.

Citació

Menéndez Velázquez, A. [Amador] (2010). Una revolució en miniatura. Nonotecnologia al servei de la humanitat. Universitat de València.

Menéndez Velázquez, Amador. Una revolució en miniatura. Nonotecnologia al servei de la humanitat. Universitat de València, 2010.

MENÉNDEZ VELÁZQUEZ, Amador. Una revolució en miniatura. Nonotecnologia al servei de la humanitat. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-9824-662-9.

Menéndez Velázquez, Amador. Una revolució en miniatura. Nonotecnologia al servei de la humanitat. Valencia: Universitat de València; 2010. 184 p.

Copiar al portapapeles