Product Documents

Un territori per al desenvolupament

Les comarques centrals valencianes davant el seu futur

Josep-Antoni Ybarra

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 9

ISBN: 978-84-370-8182-3

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm.

Pàgines: 92 pp.

10,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Compendi de treballs que Josep-Antoni Ybarra ha fet, en diferents moments de la seua trajectòria professional, sobre les Comarques Centrals Valencianes (CCV). Al volum s'hi recullen bàsicament dos blocs de treball. En el primer s'agrupen aquells realitzats com a consultor de l'OCDE, on centra l'estudi en el desenvolupament econòmic d'àrees intermèdies de diverses parts del món, entre elles les CCV. El segon bloc inclou els treballs fets per al Consorci de les CVV, en el que es destaquen els aspectes relatius a la cultura empresarial i les xarxes d'informació a les CCV. L'especificitat d'aquest recull pot col·laborar al projecte de conformar un espai amb característiques suficients per a dissenyar un futur, en què la senda de desenvolupament permeta un major i millor benestar als habitants.

Citació

Ybarra Pérez, J. [Josep-Antoni] (2011). Un territori per al desenvolupament. Les comarques centrals valencianes davant el seu futur. Universitat de València.

Ybarra Pérez, Josep-Antoni. Un territori per al desenvolupament. Les comarques centrals valencianes davant el seu futur. Universitat de València, 2011.

YBARRA PéREZ, Josep-Antoni. Un territori per al desenvolupament. Les comarques centrals valencianes davant el seu futur. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8182-3.

Ybarra Pérez, Josep-Antoni. Un territori per al desenvolupament. Les comarques centrals valencianes davant el seu futur. Valencia: Universitat de València; 2011. 92 p.

Copiar al portapapeles