Trenor. La exposición de una gran familia burguesa

Anaclet Pons, Justo Serna, coords.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-7469-6

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 22 x 25 cm

Pàgines: 400 pp.

40,00 €

Sinopsi

Detalles

Catàleg de l'exposició del mateix nom que s'ha celebrat per commemorar l'Exposició Regional Valenciana de 1909, i per l'exhumació simbòlica del seu inspirador principal: Tomàs Trenor, membre d'una família distingida i burgesa de la València dels segles XIX i XX, originària de Limerick (Irlanda). En aquesta mostra es recrea tant la trajectòria d'aquesta dinastia mercantil i industrial com la València i l'Europa d'aquell temps. Es pretén presentar l'interior i l'exterior del món burgès: les seues cases, les seues empreses, els seus carrers, el seu hàbits, les seues indumentàries, els seus costums, els seus ocis, els seus negocis. A més dels treballs d'investigació dels comissaris, Justo Serna i Anaclet Pons, el catàleg recull les col.laboracions de Tomás Trènor Puig, Josep Vicent Boira, Alejandro Lillo, Amparo Ruiz i Concha Ridaura.

Citació

Pons Pons, A. [Anaclet] & Serna, J. [Justo] (2009). Trenor. La exposición de una gran familia burguesa. Universitat de València.

Pons Pons, Anaclet y Serna, Justo. Trenor. La exposición de una gran familia burguesa. Universitat de València, 2009.

PONS PONS, Anaclet y SERNA, Justo. Trenor. La exposición de una gran familia burguesa. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7469-6.

Pons Pons, Anaclet y Serna, Justo. Trenor. La exposición de una gran familia burguesa. Valencia: Universitat de València; 2009. 400 p.

Copiar al portapapeles