Traducción y difusión de la ciencia y la técnica en España (siglos XVI-XIX)

Julia Pinilla Martínez, Brigitte Lépinette, eds.

Col·lecció: Iulma Monographs, 2

ISBN: 978-84-370-9686-5

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 470 pp.

22,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Aquest volum s'estructura entorn d'un doble eix: d'una banda la ciència, saber forà nascut més enllà de les fronteres i «demandat» en la Península durant els segles XVI-XIX i, d'altra banda la traducció, vertader procés d'adaptació (en el sentit estàndard, no tècnic, de la paraula) d'aquest saber forà destinat als lectors espanyols. Les nombroses traduccions a l'espanyol que van difondre a Espanya la ciència i les tècniques, principalment europees, s'estudien ací des de diferents punts de vista segons el gènere científic o tècnic al que pertanyen. Finalment, aquesta monografia es tanca amb una extensa bibliografia sobre la doble temàtica tractada (la traducció a l'espanyol i la història de la ciència i de la tècnica).

Citació

Lépinette, B. [Brigitte] & Pinilla Martínez, J. [Julia] (2015). Traducción y difusión de la ciencia y la técnica en España (siglos XVI-XIX). Universitat de València.

Lépinette, Brigitte y Pinilla Martínez, Julia. Traducción y difusión de la ciencia y la técnica en España (siglos XVI-XIX). Universitat de València, 2015.

LÉPINETTE, Brigitte y PINILLA MARTÍNEZ, Julia. Traducción y difusión de la ciencia y la técnica en España (siglos XVI-XIX). Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9686-5.

Lépinette, Brigitte y Pinilla Martínez, Julia. Traducción y difusión de la ciencia y la técnica en España (siglos XVI-XIX). Valencia: Universitat de València; 2015. 470 p.

Copiar al portapapeles