The Black Theatre Movement in the United States and in South Africa

Olga Barrios

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 53

ISBN: 978-84-370-7022-3

Matèria: filologia, sociologia i política

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: anglès

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm.

Pàgines: 244 pp.

17,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El creixement dels moviments sociopolítics entre els anys seixanta i noranta als Estats Units i a Sud-àfrica va establir els ferms fonaments sobre els quals, amb una força i ímpetu sense precedents, es va forjar el teatre negre d'aquests anys. Forma i contingut van sorgir a l'una del compromís polític i artístic adoptat per aquests artistes contra l'imperialisme, el colonialisme i el racisme occidentals. Per primera vegada en la història, el teatre negre dels Estats Units i de Sud-àfrica analitzava i valorava les arrels negres per a poder il·luminar la recerca d'un futur de llibertat. No obstant això, el context sociopolític i les circumstàncies específiques de cada país han generat igualment els trets distintius del teatre afronord-americà i negre sud-africà (incloses les diferències de gènere) manifestos en ramificacions artístiques totalment heterogènies i úniques.

Citació

Barrios, O. [Olga] (2008). The Black Theatre Movement in the United States and in South Africa. Universitat de València.

Barrios, Olga. The Black Theatre Movement in the United States and in South Africa. Universitat de València, 2008.

BARRIOS, Olga. The Black Theatre Movement in the United States and in South Africa. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7022-3.

Barrios, Olga. The Black Theatre Movement in the United States and in South Africa. Valencia: Universitat de València; 2008. 244 p.

Copiar al portapapeles