Somnis de ciència

Un viatge al centre de Jules Verne

Jesús Navarro

Col·lecció: Sense Fronteres, 19

ISBN: 978-84-7660-709-1

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència, Edicions Bromera

Any ed.: 2005

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 200 pp.

20,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Jules Verne és considerat sovint un visionari, un profeta de la ciència i de la tècnica que va anticipar en les seues narracions invents extraordinaris com el coet espacial o el submarí. Molts dels estudis i llibres recents sobre el prolífic escriptor francés insisteixen a mostrar la falsedad dels tòpics que hi ha al seu voltant. No obstant això, Verne sí que va participar d'una manera particular en l'esforç de divulgació de la ciència tan característic del segle XIX. En l'actaualitat, les seues novel.les encara desperten la curiositat i el gust pel coneixement, unint aventures i saber, odissees d'exploradors i de científics dintre d'un món extraordinari i meravellós. Somnis de ciència reflexiona, des de la perspectiva actual, sobre la descripció de la ciència i de la societat que fa Jules Verne en la seua obra. Aquest llibre no és tan sols una forma diferent i profitosa d'aproximar-se a la producció novel.lística de Verne, sinó que constitueix una extraordinària invitació a gaudir de les seues narracions sense complexos ni idees preconcebudes.

Citació

Navarro Faus, J. [Jesús] (2005). Somnis de ciència. Un viatge al centre de Jules Verne. Universitat de València.

Navarro Faus, Jesús. Somnis de ciència. Un viatge al centre de Jules Verne. Universitat de València, 2005.

NAVARRO FAUS, Jesús. Somnis de ciència. Un viatge al centre de Jules Verne. Valencia: Universitat de València, 2005. ISBN 978-84-7660-709-1.

Navarro Faus, Jesús. Somnis de ciència. Un viatge al centre de Jules Verne. Valencia: Universitat de València; 2005. 200 p.

Copiar al portapapeles