Sobre el futuro de la historia

El desafío posmodernista y sus consecuencias

Ernst Breisach

Traducció: Mónica Burguera

Col·lecció: Història, 66

ISBN: 978-84-370-7330-9

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 296 pp.

22,50 €

Sinopsi

Detalles

Quin significat té el postmodernisme per al futur de la història? Encara es pot escriure història en l'època postmoderna? Per a respondre a aquesta classe de preguntes, Ernst Breisach proporciona la primera perspectiva general exhaustiva sobre el postmodernisme i la seua complexa relació amb la història i la historiografia. Al llarg del discurs, presenta davant el lector els principals debats entre els historiadors sobre les teories postmodernes de l'evidència, l'objectivitat, el significat i l'ordre, la veritat i la utilitat de la història. També analitza els nous tipus d'història que han sorgit com a conseqüència del postmodernisme, com la història cultural, la microhistòria i el nou historicisme. Aquesta serà una guia per a tots aquells que estiguin preocupats pel desafiament postmodernista cap a la història.

Citació

Breisach, E. [Ernst] & Burguera, M. [Mónica] (2009). Sobre el futuro de la historia. El desafío posmodernista y sus consecuencias. Universitat de València.

Breisach, Ernst y Burguera, Mónica. Sobre el futuro de la historia. El desafío posmodernista y sus consecuencias. Universitat de València, 2009.

BREISACH, Ernst y BURGUERA, Mónica. Sobre el futuro de la historia. El desafío posmodernista y sus consecuencias. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7330-9.

Breisach, Ernst y Burguera, Mónica. Sobre el futuro de la historia. El desafío posmodernista y sus consecuencias. Valencia: Universitat de València; 2009. 296 p.

Copiar al portapapeles