Segona Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

Aportacions per a la reflexió al voltant del territori

Antonio C. Ledo, Josep Vicent Frechina, Joan Carles Membrado, eds.

ISBN: 978-84-370-9048-1

Matèria: geografia

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 208 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La Segona Trobada entre la Universitat de València i els Instituts d'Estudis Comarcals, origen d'aquesta publicació, respon a la voluntat de col·laboració entre una universitat pública valenciana i unes associacions arrelades al territori, compromeses amb ell i amb un llarg recorregut durant les últimes dècades. Una trobada que persegueix establir i consolidar la relació entre la comunitat universitària i els centres d'estudis municipals i comarcals. Es busca de nou la identificació, la reflexió i la delimitació de línies de treball conjuntes en temes culturals, mediambientals o socioeconòmics, àrees d'estudi comuns per a ambdues parts. Aquesta col·laboració conjunta constitueix una labor clau en la investigació, la recuperació i la protecció del nostre valuós patrimoni natural, cultural, històric, paisatgístic, artístic, etc.

Citació

Frechina Andreu, J. V. [Josep Vicent] & Ledo Caballero, A. C. [Antonio C.] & Membrado Tena, J. C. [Joan Carles] (2014). Segona Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals. Aportacions per a la reflexió al voltant del territori. Universitat de València.

Frechina Andreu, Josep Vicent y Ledo Caballero, Antonio C. y Membrado Tena, Joan Carles. Segona Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals. Aportacions per a la reflexió al voltant del territori. Universitat de València, 2014.

FRECHINA ANDREU, Josep Vicent y LEDO CABALLERO, Antonio C. y MEMBRADO TENA, Joan Carles. Segona Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals. Aportacions per a la reflexió al voltant del territori. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9048-1.

Frechina Andreu, Josep Vicent y Ledo Caballero, Antonio C. y Membrado Tena, Joan Carles. Segona Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals. Aportacions per a la reflexió al voltant del territori. Valencia: Universitat de València; 2014. 208 p.

Copiar al portapapeles