Product Documents

Sed de más

La cinematografía internacional de Francisco Rabal

John D. Sanderson

Col·lecció: Oberta, 214

ISBN: 978-84-370-9174-7

Matèria: art, sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 392 pp.

25,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Francisco Rabal va actuar en pel·lícules de grans directors internacionals durant una època en la què resultava insòlit que un intèrpret espanyol tinguera un paper preponderant en cinematografies estrangeres formal i ideològicament innovadores. Va aconseguir el cim professional quan el seu protagonisme en dos històriques obres de Luis Buñuel va coincidir amb el seu treball a les ordres d'Antonioni. Aquest volum recull les circumstàncies professionals i personals en les quals va desenvolupar la seua trajectòria internacional. Contrasta informació d'origen molt divers, com la seua correspondència o diverses entrevistes a professionals del cinema que van compartir rodatge i vida amb ell, a més d'abundant material gràfic i periodístic. Una anàlisi del seu treball interpretatiu ens permetrà desentranyar algunes claus sobre el seu insaciable set d'aprenentatge i experiència, la seua set de més.

Citació

Sanderson, J. [John] (2014). Sed de más. La cinematografía internacional de Francisco Rabal. Universitat de València.

Sanderson, John. Sed de más. La cinematografía internacional de Francisco Rabal. Universitat de València, 2014.

SANDERSON, John. Sed de más. La cinematografía internacional de Francisco Rabal. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9174-7.

Sanderson, John. Sed de más. La cinematografía internacional de Francisco Rabal. Valencia: Universitat de València; 2014. 392 p.

Copiar al portapapeles