Product Documents

Responsabilidad social y ética empresarial en las entidades bancarias

Joan Ramón Sanchis Palacio, Vanessa Campos Climent, dirs.

ISBN: 978-84-9133-075-2

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 21 cm.

Pàgines: 184

12,50 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre recull les ponències presentades en les dues primeres edicions de la Jornada sobre Responsabilitat Social i Ètica Empresarial en les entitats bancàries celebrades en la Facultat d'Economia de la Universitat de València durant els anys 2015 i 2016. Amb aquesta publicació es pretén posar els materials presentats a la disposició d'investigadors, professionals i públic en general interessats en la responsabilitat social i l'ètica empresarial en les entitats bancàries. El llibre s'ha estructurat en sis capítols diferents i inclou un pròleg escrit pel director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, D. Francisco Álvarez Molina, persona que representa el principal referent de l'Economia del Bé Comú a Espanya i que ha demostrat el seu compromís social i ètic des de l'àmbit de les finances.

Citació

Campos Climent, V. [Vanessa] & Sanchis Palacio, J. R. [Joan Ramon] (2017). Responsabilidad social y ética empresarial en las entidades bancarias. Universitat de València.

Campos Climent, Vanessa y Sanchis Palacio, Joan Ramon. Responsabilidad social y ética empresarial en las entidades bancarias. Universitat de València, 2017.

CAMPOS CLIMENT, Vanessa y SANCHIS PALACIO, Joan Ramon. Responsabilidad social y ética empresarial en las entidades bancarias. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-075-2.

Campos Climent, Vanessa y Sanchis Palacio, Joan Ramon. Responsabilidad social y ética empresarial en las entidades bancarias. Valencia: Universitat de València; 2017. 184 p.

Copiar al portapapeles