Resolver problemas

Estudios en memoria de Fernando Cerdán

Bernardo Gómez y Luis Puig, eds.

ISBN: 978-84-370-6863-3

Matèria: ciències, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: matemàtiques, pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 24 cm.

Pàgines: 300 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre arreplega un conjunt d'estudis escrits en memòria del professor Fernando Cerdán per companys i amics, sobre allò que va ser el tema central del seu treball professional: la investigació sobre l'ensenyament i l'aprenentatge de la resolució de problemes de matemàtiques. El llibre s'obri amb un facsímil d'un text seu, "Sobre el caràcter aritmètic o algebraic dels problemes verbals", aparegut en 1991, la vigència del qual s'examina en el següent capítol, i conté treballs que, d'una forma o una altra, discorren pels camins que ell va freqüentar: problemes aritmètics i algebraics verbals, raó i proporció, heurística i problemes de construcció amb regla i compàs.

Citació

Gómez Alfonso, B. [Bernardo] & Puig Espinosa, L. [Luis] (2014). Resolver problemas. Estudios en memoria de Fernando Cerdán. Universitat de València.

Gómez Alfonso, Bernardo y Puig Espinosa, Luis. Resolver problemas. Estudios en memoria de Fernando Cerdán. Universitat de València, 2014.

GóMEZ ALFONSO, Bernardo y PUIG ESPINOSA, Luis. Resolver problemas. Estudios en memoria de Fernando Cerdán. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-6863-3.

Gómez Alfonso, Bernardo y Puig Espinosa, Luis. Resolver problemas. Estudios en memoria de Fernando Cerdán. Valencia: Universitat de València; 2014. 300 p.

Copiar al portapapeles