Product Documents

Reptes de la vertebració territorial valenciana

Martín Peña Ortíz, coord.

ISBN: 978-84-9133-223-7

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2019

Enquadernació: cartoné

Format: 15,5 x 23,5 cm

Pàgines: 168

14,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Fins a quin punt els actuals models d'ordenació del territori permeten donar solució a problemes tan greus com la despoblació de l'interior, la infraestructura verda o la sostenibilitat dels ecosistemes? En quina mesura el canvi de model d'ordenació del territori pot revertir les creixents desigualtats entre litoral i interior? La creació d'ens territorials administratius d'escala intermèdia, pot contribuir a millorar la prestació de serveis indispensables en les àrees rurals? Es pot evitar que queden obsolets els plans d'acció dissenyats per a combatre aquests problemes quan s’allarga el temps d'implementació de les solucions adoptades? Són algunes de les reflexions, essencials per a la vertebració territorial valenciana, que foren exposades en la trobada celebrada al febrer de 2019 entre especialistes de la Universitat de València, investigadors dels instituts d'estudis comarcals (IDECO) i representants polítics de l'administració pública local.

Citació

Peña Ortíz, M. [Martín ] (coord.) (2019). Reptes de la vertebració territorial valenciana. Universitat de València.

Peña Ortíz, Martín (coord.). Reptes de la vertebració territorial valenciana. Universitat de València, 2019.

PEÑA ORTÍZ, Martín (coord.). Reptes de la vertebració territorial valenciana. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-223-7.

Peña Ortíz, Martín (coord.). Reptes de la vertebració territorial valenciana. Valencia: Universitat de València; 2019. 168 p.

Copiar al portapapeles