Públic: proposta didàctica del Patronat Martínez Guerricabeitia

Martín Caballero, Sergio Sarri

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-5795-8

Matèria: art

Any ed.: 2004

Enquadernació: CD-ROM

Pàgines: cd-rom

20,00 €

Sinopsi

Detalles

El Patronat Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València és una entitat que promou les activitats en el camp de les arts plàstiques. Des de 1990 que es va iniciar la Bienal Martínez Guerricabeitia, i sobretot a partir de 1999 amb la donació que van fer l'empresari Jesús Martínez Guerricabeitia i la seua dona Carmen García Merchante a la Universitat de València de la seua important col.lecció d'art, aquest Patronat s'ha esforçat per organitzar exposicions, publicar llibres, organitzar cursos, muntar tallers didàctics., i en general per fomentar l'art línia coherent de temàtica social. Ara presentem aquest CD rom interactiu pensat per als mestres i xiquets en edad escolar. Teniu la possibilitat de jugar amb moltes elements que corresponen a les obres de la col.lecciò i a les recents exposicons. Podreu composar cuadres i posters introduint la vostra imatge per combinar-la de mil maneres. I també s'ha pensat en alguns jocs per tal que els més menuts reflexionen sobre els problemas socials en un sentit crític i estimulant.

Citació

Caballero, M. [Martín] & Sarri, S. [Sergio] (2004). Públic: proposta didàctica del Patronat Martínez Guerricabeitia. Universitat de València.

Caballero, Martín y Sarri, Sergio. Públic: proposta didàctica del Patronat Martínez Guerricabeitia. Universitat de València, 2004.

CABALLERO, Martín y SARRI, Sergio. Públic: proposta didàctica del Patronat Martínez Guerricabeitia. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5795-8.

Caballero, Martín y Sarri, Sergio. Públic: proposta didàctica del Patronat Martínez Guerricabeitia. Valencia: Universitat de València; 2004. cd-rom p.

Copiar al portapapeles