+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Premis

Premi a la Trajectòria Editorial 2020, dins dels premis de la 8a Plaça del Llibre de València.

Premi al Millor Llibre Editat 2017, dins els XXI Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Iacobi primi instrumenta in archivo Sedis Valentinae asservata.

Premi a la Millor Obra de Divulgació Científica 2016, dins els XIX Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Jugar a ser Dios.

Premi a la Millor Col·lecció 2016, dins els XIX Premis Nacionals d’Edició Universitària, a la col·lecció Estética & Crítica.

Premi a la Millor Monografia 2004, dins els VII Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra El Sahara, Tierras, pueblos y culturas.

Premi a la Millor Col·lecció 2003, dins els VI Premis Nacionals d’Edició Universitària, a la col·lecció Fonts Històriques Valencianes.

Premi al Millor Catàleg Editorial 2003, dins els VI Premis Nacionals d’Edició Universitària.

Premi a la Millor Edició Digital i Multimèdia 2002, dins els V Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Art i propaganda. Cartells de la Uiversitat de Valencia.

Premi a la Millor Monografia 2001, dins els IV Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Cinc segles i un día.

Premi a la Millor Traducció 2000, dins els III Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Nacionalisme i Modernitat.

Esment especial a la col·lecció Aldea Global, coeditada per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Jaume I, la Universitat Pomepu Fabra i la Universitat de València, dins dels III Premis Nacionals d'Edició Universitària, 10 de novembre de 2000.