Premis

Premi a la Millor coedició interxarxa 2022, dins dels Premis Joan Lluís Vives a l'edició universitària, amb l'obra Guia de la València del primer franquisme

Premi a la Millor coedició internuniversitària 2022, dins els XXV Premis Nacionals d'Edició Universitària, amb l'obra Guia de la València del primer franquisme

Premi a la Millor Obra de Divulgació Científica 2021, dins els XXIV Premis Nacionals d'Edició Universitària, amb l'obra La mirada neandertal: Orígenes del arte visual.

Distinció de la Generalitat Valenciana 2021
, amb motiu del 9 d'Octubre.

Premi a la Trajectòria Editorial 2020, dins dels premis de la 8a Plaça del Llibre de València.

Premi al Millor Llibre de ciències naturals i aplicades 2020, dins dels Premis Joan Lluís Vives a l'edició universitària, amb l'obra La ciència a taula

Premi al Millor Llibre Editat 2017, dins els XXI Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Iacobi primi instrumenta in archivo Sedis Valentinae asservata.

Premi a la Millor Obra de Divulgació Científica 2016, dins els XIX Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Jugar a ser Dios.

Premi a la Millor Col·lecció 2016, dins els XIX Premis Nacionals d’Edició Universitària, a la col·lecció Estética & Crítica.

Premi a la Millor Monografia 2004, dins els VII Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra El Sahara, Tierras, pueblos y culturas.

Premi a la Millor Col·lecció 2003, dins els VI Premis Nacionals d’Edició Universitària, a la col·lecció Fonts Històriques Valencianes.

Premi al Millor Catàleg Editorial 2003, dins els VI Premis Nacionals d’Edició Universitària.

Premi a la Millor Edició Digital i Multimèdia 2002, dins els V Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Art i propaganda. Cartells de la Uiversitat de Valencia.

Premi a la Millor Monografia 2001, dins els IV Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Cinc segles i un día.

Premi a la Millor Traducció 2000, dins els III Premis Nacionals d’Edició Universitària, amb l’obra Nacionalisme i Modernitat.

Esment especial a la col·lecció Aldea Global, coeditada per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Jaume I, la Universitat Pomepu Fabra i la Universitat de València, dins dels III Premis Nacionals d'Edició Universitària, 10 de novembre de 2000.