Product Documents

Pràctiques escèniques de l'edat mitjana als segles d'or

Luis Quirante, Evangelina Rodríguez, J. Lluís Sirera

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 24

ISBN: 978-84-370-3348-8

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: català

Any ed.: 1999

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 314 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

L'objectiu d'aquest manual és facilitar a l'estudiant una aproximació a la realitat teatral hispànica des de l'època medieval fins a la fi del barroc i, a partir d'un concepte que va més enllà del de literatura dramàtica, situar-nos en el terreny de la representació, esdeveniment irrepetible en el qual un conjunt d'accions dramàtiques són realitzades per uns actors davant un públic i en un espai i un temps determinats. Allò que ens interessa és, doncs, l'heterogeni conjunt de signes procedents de les més distintes disciplines que, combinats, formen el fet teatral. Per primera vegada a l'Estat espanyol, professors universitaris publiquen un manual pedagògic des d'aquesta perspectiva interdisciplinar que defineix el teatre en la modernitat.

Citació

Quirante Santacruz, L. [Luis] & Rodríguez Cuadros, E. [Evangelina] & Sirera Turó, J. L. [Josep Lluís] (1999). Pràctiques escèniques de l'edat mitjana als segles d'or. Universitat de València.

Quirante Santacruz, Luis y Rodríguez Cuadros, Evangelina y Sirera Turó, Josep Lluís. Pràctiques escèniques de l'edat mitjana als segles d'or. Universitat de València, 1999.

QUIRANTE SANTACRUZ, Luis y RODRÍGUEZ CUADROS, Evangelina y SIRERA TURÓ, Josep Lluís. Pràctiques escèniques de l'edat mitjana als segles d'or. Valencia: Universitat de València, 1999. ISBN 978-84-370-3348-8.

Quirante Santacruz, Luis y Rodríguez Cuadros, Evangelina y Sirera Turó, Josep Lluís. Pràctiques escèniques de l'edat mitjana als segles d'or. Valencia: Universitat de València; 1999. 314 p.

Copiar al portapapeles