Pensamientos jurídicos y palabras

Dedicados a Rafael Ballarín Hernández

AA.DD.

ISBN: 978-84-370-7681-2

Matèria: dret

Idioma: castellà

Coeditor: Facultat de Dret, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Vicerectorat de Cultura

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm

Pàgines: 988 pp.

50,00 €

Sinopsi

Detalles

Rafael Bailarín ha dedicat tota una vida professional a la Universitat: Catedràtic de Dret civil en la de València des de 1986, ha impartit classes en les Facultats de Dret i de Ciències Econòmiques. Ha col·laborat amb la institució universitària i també fora d'ella amb altres institucions jurídiques. Cabria parlar del seu rigor i entrega en l'aula o destacar els trets que li imprimeixen caràcter: cultíssim -un vertader humanista-, humil, íntegre i exquisidament respectuós. Aquesta obra és un homenatge a un dels millors presents que la Universitat ha fet a qui subscriuen aquestes pàgines, amb una selecció de circumstàncies, anècdotes, reflexions basades en experiències pròpies. Es conta, a manera d'anotacions a peu de pàgina, el camí recorregut en la Universitat per Rafael Bailarín i el que ha sembrat al llarg del mateix.

Citació

VV.AA. (2010). Pensamientos jurídicos y palabras. Dedicados a Rafael Ballarín Hernández. Universitat de València.

VV.AA. Pensamientos jurídicos y palabras. Dedicados a Rafael Ballarín Hernández. Universitat de València, 2010.

VV.AA. Pensamientos jurídicos y palabras. Dedicados a Rafael Ballarín Hernández. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7681-2.

VV.AA. Pensamientos jurídicos y palabras. Dedicados a Rafael Ballarín Hernández. Valencia: Universitat de València; 2010. 988 p.

Copiar al portapapeles