Mujeres inmigrantes y salud

Testimonios colombianos

Elba M. Bermúdez Quintanar

ISBN: 978-84-370-6530-4

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 208 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Partint del fenomen de la immigració a Espanya, l'obra aborda les opinions dels agents sociosanitaris i la seua relació amb dones immigrants en els serveis públics de salut. Recull així mateix les experiències de les dones immigrants colombianes entorn de temes relacionats amb la salut i la malaltia, i, finalment, ofereix les reflexions que es desprenen de l'estudi. La investigació ha estat dirigida per Inmaculada Serra Yoldi, professora del Departament de Sociologia i Antropologia de la Univesitat de València i de l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona. Elba María Bermúdez Quintana és doctora en Economia i Gestió de la Salut per la Universitat Politècnica de València. A Colòmbia ha estat coordinadora de diversos projectes sobre salut, dona i família. A Espanya ha participat en projectes d' I+D a través del Centre d'Investigació en Economia i Gestió de la Salut (CieGs). Amb el Departament de Sociologia i Antropologia de la Universitat de València, ha sigut col·laboradora en diferents projectes sobre el col·lectiu femení i actualment és tècnica col·laboradora de l' Institut Universitari d'Estudis de la Dona d'aquesta universitat, en temes relatius a dones immigrants.

Citació

Bermúdez Quintana, E. M. [Elba M.] (2006). Mujeres inmigrantes y salud. Testimonios colombianos. Universitat de València.

Bermúdez Quintana, Elba M. Mujeres inmigrantes y salud. Testimonios colombianos. Universitat de València, 2006.

BERMúDEZ QUINTANA, Elba M. Mujeres inmigrantes y salud. Testimonios colombianos. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6530-4.

Bermúdez Quintana, Elba M. Mujeres inmigrantes y salud. Testimonios colombianos. Valencia: Universitat de València; 2006. 208 p.

Copiar al portapapeles