Product Documents

Migraaaantes o sobra gente en este puto barco o el salón de la alambrada

Matei Visniec

Traducció: Evelio Miñano

Col·lecció: Acadèmia dels Nocturns, 41

ISBN: 978-84-9134-134-5

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 12,5 x 19 cm.

Pàgines: 180

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Migrants a mercè de traficants, salons futuristes on s'anuncien seductors avanços en filats, malvats que s'aprofiten de la misèria i fragilitat dels més desvalguts: Matei Visniec en aquesta obra ens mostra amb tota la seua cruesa el drama actual de la immigració, empitjorat pel dels refugiats. Màgia teatral que commou, gaudi per a la imaginació i el pensament que, una vegada acabada l'obra, ens deixen una profunda amargor. I tal vegada, el desig de fer alguna cosa. Amb el seu geni dramàtic, que ens du del grotesc al terrible, de l'irònic al poètic, del real al fantàstic, Matei Visniec, mestre de l'humor negre, ens fa fins i tot esbossar un somriure, un somriure molt amarg, davant la catàstrofe humanitària que ens presenta en aquesta obra feta de quadres dramàtics on s'alternen diferents línies argumentals.

Citació

Miñano Martínez, E. [Evelio] & Visniec, M. [Matei] (2017). Migraaaantes o sobra gente en este puto barco o el salón de la alambrada. Universitat de València.

Miñano Martínez, Evelio y Visniec, Matei. Migraaaantes o sobra gente en este puto barco o el salón de la alambrada. Universitat de València, 2017.

MIñANO MARTíNEZ, Evelio y VISNIEC, Matei. Migraaaantes o sobra gente en este puto barco o el salón de la alambrada. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-134-5.

Miñano Martínez, Evelio y Visniec, Matei. Migraaaantes o sobra gente en este puto barco o el salón de la alambrada. Valencia: Universitat de València; 2017. 180 p.

Copiar al portapapeles