Mètode, Annual Review 2012

Science's Method. Scien

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 2174-3487

Matèria: ciències, medicina

Submatèries: biologia, física, química

Enquadernació: rústica

Pàgines: 196 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

L'anuari de Mètode 2012 conté els articles i entrevistes més interessants dels quatre números de la revista de l'últim any en anglès. Així, tindreu l'oportunitat de llegir de nou els quatre monogràfics publicats en 2011: "Afinitats electives", "La cara del dolor", "Quan es crema el bosc" i "Botànica estimada". El volum està íntegrament publicat en anglès i compte també amb altres signatures fixes de la revista, com Jorge Wagensberg o Ramon Folch. Tots aquests continguts es completen amb l'entrevista a Frans de Waal, el professor de Primatologia en la Universitat de Emory (Atlanta, EUA) i el descobriment que el professor d'història de la ciència Josep Lluís Barona va fer del doctor de Dénia Francesc Torrent-Guasp, el físic que va revolucionar la cardiologia convencional. L'anuari s'il.lustra de l'obra de l'artista José María Yturralde, pintor que explora el diàleg entre ciència i art.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, Annual Review 2012. Science's Method. Scien. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, Annual Review 2012. Science's Method. Scien. Universitat de València.

MARTÍ DOMÍNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, Annual Review 2012. Science's Method. Scien. Valencia: Universitat de València. ISBN 2174-3487-12A.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, Annual Review 2012. Science's Method. Scien. Valencia: Universitat de València; 196 p.

Copiar al portapapeles