Mètode 97. #Biotec. La necessària comunicació de la biotecnologia

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 28 cm

Pàgines: 112

10,00 €

Sinopsi

Detalles

El número 97 de Mètode, #Biotec, coordinat per Lluís Montoliu, posa de manifest la importància de la comunicació i la divulgació en el camp de la biotecnologia. Reuneix les signatures de M.ª Ángela Bernardo-Álvarez, Emma Martínez, Ángel Carracedo, Lourdes Prieto, Dominique Brossard, Vicent Salvador i Boye Llorens Peters, i ha estat il·lustrat per Jorge Carla. Aquest número s’obri amb la tribuna de Carlos Hermenegildo, vicerector d’Investigació de la UV, que situa no solament la recerca de qualitat sinó també la seua pertinent difusió i divulgació com a base de la societat del coneixement. Trobem dues entrevistes d'interès: una realitzada a Ada Yonath, premi Nobel de Química de 2009, i l'altra a Francisco Mojica, microbiòleg i professor de la Universitat d'Alacant. Inclou un article de Jesús Navarro en el qual recorda la figura de Richard Feynman cent anys després del seu naixement, un altre sobre la gestió de la biodiversitat, de Juan Jiménez Pérez, i un article sobre feminisme i ciència, d'Andreu Ballús i Marta Roqueta. Com és habitual també trobem les ressenyes i les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores. Finalment, podem llegir «Vida quotidiana atrapada en ambre», l'última secció de Jorge Wagensberg per a Mètode, que es publica a títol pòstum.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.] (2018). Mètode 97. #Biotec. La necessària comunicació de la biotecnologia. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode 97. #Biotec. La necessària comunicació de la biotecnologia. Universitat de València, 2018.

MARTÍ DOMÍNGUEZ ROMERO, dir. Mètode 97. #Biotec. La necessària comunicació de la biotecnologia. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 9771133398975.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode 97. #Biotec. La necessària comunicació de la biotecnologia. Valencia: Universitat de València; 2018. 112 p.

Copiar al portapapeles