Mètode, 80. La ciència de la premsa

Reptes i tendències de la divulgació de la ciència

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Enquadernació: rústica

Pàgines: 124 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest número 80 recull les signatures d'Hans Peter Peters, María Pilar Perla Mateo, Ana Galarraga, Luc Allemand, Dominique Brossard i Susanna Priest, en el monogràfic «La ciència de la premsa: Reptes i tendències de la divulgació de la ciència» coordinat per Martí Domínguez, director de Mètode i professor de Periodisme (UV), i Anna Mateu, cap de redacció de Mètode. La revista es complementa amb una entrevista a Maxwell Boykoff, una conversa entre la periodista Carme Puche i el seu pare, l'il·lustrador científic Carles Puche, un dossier sobre l'art de la seda, coordinat per Alexandre Bataller i una entrevista a Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València. El número es tanca amb les seccions habituals i s'il·lustra d'una selecció de propostes, dins d'una convocatòria pública, amb l'obra guanyadora en la portada, realitzada per María Briz Reyes.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 80. La ciència de la premsa. Reptes i tendències de la divulgació de la ciència. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 80. La ciència de la premsa. Reptes i tendències de la divulgació de la ciència. Universitat de València.

MARTí DOMíNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 80. La ciència de la premsa. Reptes i tendències de la divulgació de la ciència. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-80-v.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 80. La ciència de la premsa. Reptes i tendències de la divulgació de la ciència. Valencia: Universitat de València; 124 p.

Copiar al portapapeles