Mètode, 76. Mujeres y ciencia

Las llaves de la igualdad

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències, estudis feministes

Enquadernació: rústica

Pàgines: 108 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

Malgrat la normalització de la presència femenina a la universitat i als centres científics, els càrrecs més prestigiosos i millor remunerats encara continuen sent territori masculí. El monogràfic «Dones i ciència: Les claus de la igualtat», coordinat pel catedràtic d'Història de la Ciència Josep Lluís Barona presenta una mirada plural que va des de la història, l'antropologia, les ciències socials i la ciència actual, i compta amb articles de Josep Lluís Barona, Anette Mülberger, Maribel Blázquez Rodríguez i Mª Jesús Montes Muñoz, Mònica Bolufer i Anna Lluch. El número es completa amb articles com les conseqüències dels grans incendis d'aquest estiu, el desgel del pol nord o el descobriment del bosó de Higgs així com una entrevista amb el físic Peter Higgs que reflexiona després del descobriment de la partícula que va postular fa quasi cinquanta anys. Així mateix, el director del diari Levante, Bernat Clarí parla de les relacions entre la premsa i els científics

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 76. Mujeres y ciencia. Las llaves de la igualdad. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 76. Mujeres y ciencia. Las llaves de la igualdad. Universitat de València.

MARTí DOMíNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 76. Mujeres y ciencia. Las llaves de la igualdad. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-76-c.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 76. Mujeres y ciencia. Las llaves de la igualdad. Valencia: Universitat de València; 108 p.

Copiar al portapapeles