Mètode, 71. La cara del dolor. Ciència i ètica d'un símptoma universal

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, química

Enquadernació: rústica

Pàgines: 124 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

El símptoma més universal, el dolor, és el tema central del nou número de la revista Mètode, coordinat pel catedràtic de Farmacologia Francisco José Morales-Olivas i que ha comptat amb la col·laboració de les artistes Marusela Granell i Greta Alfaro. A través dels diversos articles, aquest nou monogràfic revisa els aspectes fonamentals del dolor des d'un punt de vista mèdic, però també conceptual i ètic. El número ofereix a més diversos articles i reportatges que tracten diferents temes científics actuals, com les entrevistes a l'historiador de la ciència Mark Harrison i al socioecòleg Ramon Folch. Axí mateixa s'hi pot trobar un interessant article de Paula Casal sobre les implicacions dels embarassos subrogats o ventres de lloguer, i un extens document etnobotànic sobre l'arç blanc, entre molts continguts més. El síntoma más universal, el dolor, es el tema central del nuevo número de la revista Mètode, coord

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 71. La cara del dolor. Ciència i ètica d'un símptoma universal. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 71. La cara del dolor. Ciència i ètica d'un símptoma universal. Universitat de València.

MARTí DOMíNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 71. La cara del dolor. Ciència i ètica d'un símptoma universal. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-71-v.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 71. La cara del dolor. Ciència i ètica d'un símptoma universal. Valencia: Universitat de València; 124 p.