Mètode, 69. Afinitats Electives

Els rostres de la química

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències

Submatèries: química

Enquadernació: rústica

Pàgines: 136 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

En el marc de l'Any Internacional de la Química, Mètode dedica el seu número de primavera a aquesta disciplina, revisant la transcendència de la revolució química del segle XVIII i de la figura de Lavoisier, i analitzant les variacions en la imatge social de la química. Coordinat pels professors Antonio García Belmar i José Ramón Bertomeu Sánchez, el monogràfic «Afinitats electives. Els rostres de la química» ofereix una mirada diversa sobre els diferents aspectes de la revolució química del segle XVIII i l'evolució de la seua visió social. De la percepció social de la química ens parla també Bernadette Bensaude-Vincent, catedràtica de la Sorbona de París i estudiosa de la figura de Lavoisier. El nou número es completa amb interessants entrevistes i articles d'actualitat, com l'article d'opinió del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, que ens parla de la situació de l'ensenyament de la química i de la recerca en aquesta disciplina.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 69. Afinitats Electives. Els rostres de la química. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 69. Afinitats Electives. Els rostres de la química. Universitat de València.

MARTí DOMíNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 69. Afinitats Electives. Els rostres de la química. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-69-v.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 69. Afinitats Electives. Els rostres de la química. Valencia: Universitat de València; 136 p.