Mètode, 66. Onda verde

Comunicar el medio ambiente

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, física, informàtica i electrònica, matemàtiques, química

Enquadernació: rústica

Pàgines: 124 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

El periodisme i la comunicació ambiental centren l'últim número de la revista, coordinat pels periodistes Maria Josep Picó i Nel·lo Pellicer, que ha comptat amb la col·laboració de nombrosos professionals de la divulgació i del periodisme ambiental. El monogràfic s'ocupa del tractament de la qüestió ambiental en diferents mitjans com la televisió, la premsa o Internet, però també en el cinema o a través de la fotografia. A més, el monogràfic inclou una entrevista amb David Attenborough, pioner dels documentals de natura. La revista també compta amb un document d'actualitat sobre els resultats del Projecte Genoma Neandertal, a càrrec de Carles Lalueza-Fox, i un interessant article sobre la ciència en les obres de Lewis Carroll, Alícia al país de les meravelles i A través de l'espill, per mà del professor Josep Ballester.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 66. Onda verde. Comunicar el medio ambiente. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 66. Onda verde. Comunicar el medio ambiente. Universitat de València.

MARTí DOMíNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 66. Onda verde. Comunicar el medio ambiente. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-66-c.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 66. Onda verde. Comunicar el medio ambiente. Valencia: Universitat de València; 124 p.