Mètode, 60. Darwiniana

En el segon centenari del naixement de Charles Darwin

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Enquadernació: rústica

Pàgines: 128 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

Amb motiu del bicentenari del naixement de Charles Darwin, Mètode dedica el seu número 60 a la figura del naturalista anglès. La revista que ha estat coordinada pel director de Mètode Martí Domínguez, repassa, a travès dels diferents articles, les investigacions que Darwin va realizar en diversos camps com la botànica, la geologia o la zoologia. Un número que compta amb la col.laboració de l'artista Willy Ramos i que com sempre ve acompanyat d'una selecció d'articles d'actualitat i de les seues seccions habituals. Junt al número 60 de Mètode es podrà aconseguir l'Autobiografia de Charles Darwin, una obra inèdita fins ara en català i que recupera les omissions fetes per la família del naturalista després de la seua mort.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 60. Darwiniana. En el segon centenari del naixement de Charles Darwin. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 60. Darwiniana. En el segon centenari del naixement de Charles Darwin. Universitat de València.

MARTí DOMíNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 60. Darwiniana. En el segon centenari del naixement de Charles Darwin. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-60.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 60. Darwiniana. En el segon centenari del naixement de Charles Darwin. Valencia: Universitat de València; 128 p.

Copiar al portapapeles