Mariners que solquen el cel

L'aventura de descobrir l'univers

Vicent J. Martínez

Col·lecció: Sense Fronteres

ISBN: 978-84-370-6534-2

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, física

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència, Edicions Bromera

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,5 cm.

Pàgines: 160 pp.

11,95 €

Sinopsi

Detalles

La visió que la cosmologia moderna presenta de l'univers ha estat conseqüència d'una aventura humana en la qual els protagonistes han aportat idees noves, hores de treball, llargues nits d'observació, hipòtesis arriscades, disputes apassionades o aferrissaments a idees preconcebudes. Tot plegat, una història, ben interessant, amb què els astrònoms han construït la cosmologia actual. Mariners que solquen el cel, Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, explica com les observacions astronòmiques, des de l'antiga Grècia fins als nostres dies, ja siga a ull nu, amb els primers telescopis o amb instruments cada vegada més sofisticats, han anat donant forma a la imatge de l'univers que els especialistes tenen avui. Alhora, l'obra també repassa les teories que els científics més aguts i lúcids han aportat al llarg del temps a aquesta ciència que sempre ha intrigat la humanitat.

Citació

Martínez, V. J. [Vicent J.] (2006). Mariners que solquen el cel. L'aventura de descobrir l'univers. Universitat de València.

Martínez, Vicent J. Mariners que solquen el cel. L'aventura de descobrir l'univers. Universitat de València, 2006.

MARTíNEZ, Vicent J. Mariners que solquen el cel. L'aventura de descobrir l'univers. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6534-2.

Martínez, Vicent J. Mariners que solquen el cel. L'aventura de descobrir l'univers. Valencia: Universitat de València; 2006. 160 p.

Copiar al portapapeles