Maravillas, peregrinaciones y utopías

Literatura de viajes en el mundo románico

Rafael Beltrán Llavador, ed.

Col·lecció: Oberta, 69

ISBN: 978-84-370-5364-6

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 424 pp.

24,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest volum tracta de dibuixar un mapa estratègic que servisca de guia per a l'acostament a la literatura de viatges produïda en l'edat mitjana i Renaixement europeu: llibres verídics (croades, peregrinacions, ambaixades, missions, viatges comercials, expedicions bèl·liques), viatges pseudohistòrics o de ficció, geografies i mapes comentats, cosmografia al·legòrica, seccions enciclopèdiques, móns imaginats, bestiaris...El llibre proposa una aproximació interdisciplinària a una regió de la cultura en el passat fascinant i inexplorat i alhora, suggereix una reflexió actual sobre el viatge antic -més que mai vigent, viatge només d'anada i tornada?- des de la Mediterrània a Orient.

Citació

Beltrán Llavador, R. [Rafael] (2002). Maravillas, peregrinaciones y utopías. Literatura de viajes en el mundo románico. Universitat de València.

Beltrán Llavador, Rafael. Maravillas, peregrinaciones y utopías. Literatura de viajes en el mundo románico. Universitat de València, 2002.

BELTRÁN LLAVADOR, Rafael. Maravillas, peregrinaciones y utopías. Literatura de viajes en el mundo románico. Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5364-6.

Beltrán Llavador, Rafael. Maravillas, peregrinaciones y utopías. Literatura de viajes en el mundo románico. Valencia: Universitat de València; 2002. 424 p.

Copiar al portapapeles