Manual de dibuix científic i naturalista

Carles Puche, Jordi Corbera

ISBN: 978-84-370-7185-5

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 26 cm.

Pàgines: 168 pp.

16,64 €

Sinopsi

Detalles

Un bon dibuix és art i destresa, però també és tècnica, recursos i trucs expressius. Aquests apunts es proveeixen les bases, pel que resultaran de gran utilitat, i a més resumeixen les habilitats que els autors han anat desenvolupant amb els anys. Aquesta obra dóna suficient informació útil, com a manual de qualsevol persona que vulga establir un primer contacte amb el món de la il·lustració científica. Dirigida principalment a persones molt poc o gens familiaritzades amb el dibuix, el llibre explica els diferents aspectes del dibuix científic i naturalista, des de l'apunt de camp fins a la realització del dibuix definitiu a l'estudi. Carles Puche i Jordi Corbera, que han esdevingut uns mestres d'aquest art, presenten unes directrius que, en si mateixes, són un veritable hiperdibuix. En efecte, aquests apunts són un instrument i alhora un resultat.

Citació

Corbera, J. [Jordi] & Puche, C. [Carles] (2009). Manual de dibuix científic i naturalista. Universitat de València.

Corbera, Jordi y Puche, Carles. Manual de dibuix científic i naturalista. Universitat de València, 2009.

CORBERA, Jordi y PUCHE, Carles. Manual de dibuix científic i naturalista. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7185-5.

Corbera, Jordi y Puche, Carles. Manual de dibuix científic i naturalista. Valencia: Universitat de València; 2009. 168 p.

Copiar al portapapeles