Louisa May Alcott

Tres relatos para adultos

Louisa May Alcott

Est.: Miriam López Rodríguez

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 68

ISBN: 978-84-370-7751-2

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm.

Pàgines: 226 pp.

14,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Des de la publicació de «Donetes» l'any 1868, Louisa May Alcott havia estat considerada una escriptora conservadora de novel·les romàntiques per a adolescents. No obstant això, durant les últimes tres dècades nombroses investigadores han treballat per a modificar aquesta imatge ensucrada i incompleta de l'autora i han mostrat l'amplitud i complexitat de la seua producció literària. Aquesta tasca de recuperació de l'obra alcottiana s'ha vist lamentablement limitada gairebé en la seua totalitat a estudis en llengua anglesa. Aquest volum és un intent de pal.liar aquesta manca de publicacions en espanyol amb la presentació de tres relats fins a ara inèdits en la nostra llengua: el relat gòtic Després de la màscara, el conte El domatge del tártaro i la sàtira Llavors trascendentalistas, tots ells escrits per a un públic adult.

Citació

Alcott, L. M. [Louisa May] & López Rodríguez, M. [Miriam] (2010). Louisa May Alcott. Tres relatos para adultos. Universitat de València.

Alcott, Louisa May y López Rodríguez, Miriam. Louisa May Alcott. Tres relatos para adultos. Universitat de València, 2010.

ALCOTT, Louisa May y LóPEZ RODRíGUEZ, Miriam. Louisa May Alcott. Tres relatos para adultos. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7751-2.

Alcott, Louisa May y López Rodríguez, Miriam. Louisa May Alcott. Tres relatos para adultos. Valencia: Universitat de València; 2010. 226 p.

Copiar al portapapeles