Product Documents

Los rostros del islam

Una introducción al mundo musulmán contemporáneo

Pablo Cañete

Col·lecció: Prismas, 14

ISBN: 978-84-370-9728-2

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 242 pp.

14,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Quan s'escriu sobre l'islam des d'Occident a principis del segle XXI, es tendeix a vincular islam amb violència. Amb massa freqüència la confusió terminològica és la norma, evitant anàlisi de major importància i profunditat. Els enfocaments sumaris en termes de xoc de civilitzacions i les associacions habituals d'islam amb perill o amenaça impedeixen penetrar en la complexitat, en la textura històrica, sociològica i cultural que s'amaga, de manera diferenciada, sota el mantell de la religió. El món musulmà és vast i multiforme i la conflictivitat actual respon a una gran varietat de factors que és necessari comprendre en termes històrics i comparats. Aquest llibre és útil per a començar a dissipar les boires, per a avançar en l'imprescindible coneixement de l'altre i per a aquells que pretenguen parlar amb un mínim coneixement de causa. Hauria d'estar sobre la taula dels bons informadors i dels quals pretenen estar ben informats.

Citació

Cañete Blanco, P. [Pablo] (2015). Los rostros del islam. Una introducción al mundo musulmán contemporáneo. Universitat de València.

Cañete Blanco, Pablo. Los rostros del islam. Una introducción al mundo musulmán contemporáneo. Universitat de València, 2015.

CAñETE BLANCO, Pablo. Los rostros del islam. Una introducción al mundo musulmán contemporáneo. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9728-2.

Cañete Blanco, Pablo. Los rostros del islam. Una introducción al mundo musulmán contemporáneo. Valencia: Universitat de València; 2015. 242 p.

Copiar al portapapeles