Los Lenguajes del Terrorismo

Sobre medios de comunicación y nuevos terrorismos. De ETA al ISIS

Luis Veres

ISBN: 978-84-9134-070-6

Matèria: sociologia i política

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21,5 cm

Pàgines: 298 pp.

18,90 €

Sinopsi

Detalles

La representació del terrorisme el llarg de la seua història ha obligat a contemplar-lo com un dels grans problemes de les societats desenvolupades. Originat en el S. XIX, amb el terrorisme anarquista al capdavant, el fenomen terrorista s'ha convertit en un fet de constant presència en la història recent de les societats modernes, fenomen que s'ha intensificat a partir de l'11-S i el conflicte bèl·lic a Síria amb les seues derivacions en atemptats a Europa i Estats Units: Marató de Bostón, Charlie Ebdo, atemptats a Niza, Turquia, etc. Aquesta orquestració va acompanyada d'un important component mediàtic on la significació és una altra arma. Aquest llibre tracta dels diferents llenguatges dels quals se serveix el terrorisme per a crear significacions a través dels mitjans de comunicació, dels quals nostra història present i passada ha sigut testimoni.

Citació

Vega, M. . [M. Ángel] (2017). Los Lenguajes del Terrorismo. Sobre medios de comunicación y nuevos terrorismos. De ETA al ISIS. Universitat de València.

Vega, M. Ángel. Los Lenguajes del Terrorismo. Sobre medios de comunicación y nuevos terrorismos. De ETA al ISIS. Universitat de València, 2017.

VEGA, M. Ángel. Los Lenguajes del Terrorismo. Sobre medios de comunicación y nuevos terrorismos. De ETA al ISIS. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-070-6.

Vega, M. Ángel. Los Lenguajes del Terrorismo. Sobre medios de comunicación y nuevos terrorismos. De ETA al ISIS. Valencia: Universitat de València; 2017. 298 p.

Copiar al portapapeles