Los derechos de información, consulta y participación de los trabajadores

Francisco Marín Martínez

ISBN: 978-84-9134-109-3

Matèria: dret

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 370

31,90 €

Sinopsi

Detalles

El conflicte laboral intrínsec a la pròpia relació laboral ha sigut articulat mitjançant determinades normes jurídiques que eren inexistents en un primer moment. Aquestes normes han atorgat a la classe treballadora i als seus representants certs drets participatius limitats, que tracten de proporcionar al banc social una veu en els centres de treball. Aquest volum analitza les diferents figures representatives dels treballadors i els drets atorgats a aquestes, ja siguen d'informació, consulta o participació. Es tracta d'un estudi que pretén donar una visió integral del fenomen participatiu, analitzant, en primer lloc, la legislació europea existent, centrada en la figura de la implicació dels treballadors. Per la seua banda, el segon capítol del treball consisteix en una anàlisi detallada de l'ordenament jurídic espanyol en referència a aquest tema.

Citació

Marín Martínez, F. . [Francisco ] (2017). Los derechos de información, consulta y participación de los trabajadores. Universitat de València.

Marín Martínez, Francisco. Los derechos de información, consulta y participación de los trabajadores. Universitat de València, 2017.

MARíN MARTíNEZ, Francisco. Los derechos de información, consulta y participación de los trabajadores. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-109-3.

Marín Martínez, Francisco. Los derechos de información, consulta y participación de los trabajadores. Valencia: Universitat de València; 2017. 370 p.

Copiar al portapapeles